Set Lengkap Doktor Jawi

Apakah Set Lengkap Doktor Jawi.

Set Lengkap Doktor Jawi
Pilihan terbaik masa kini.
(4 dalam 1)

Set Lengkap Doktor Jawi ialah satu set lengkap pembelajaran jawi 4 dalam 1. Ia adalah produk paling ekonomi menjamin
lebih nilai untuk wang anda“.

Produk ini mengandungi:

  1. Buku Doktor Jawi
  2. DVD/VCD  Doktor Jawi
  3. Buku panduan Doktor Jawi
  4. Formula Sambungan

 

 

 Item 1:  Buku Doktor Jawi 

Buku Doktor Jawi adalah merupakan bahan asas dalam pakej ini. Buku yang mula dikarang pada tahun 1999 ini sudah dicetak sebanyak 10 kali dan menjadi pilihan utama bagi mereka yang mementingkan pembelajaran jawi yang cepat, comprehensiff, inovatif dan berkesan.

Buku ini mengandungi 4 bab. Bab yang pertama ialah asas jawi di mana anda akan dibimbing untuk mengenal perkara asas yang akan menolong anda membina sukukata. Bab kedua memokus kepada aktiviti membina sukukata daripada 2 huruf sehinggalah kepada 5 huruf.

Bab ketiga pula mengemaskini perkataan yang sudah dibina melalui 10 kaedah yang terkini. Sementara bab 4 pula ialah aktiviti membina ayat dan perenggan.

Belum ada sebuah buku jawi yang merangkumi dari aspek asas sehinggalah kepada aspek ayat secara lengkap. Yang ada adalah mengajar mengenal huruf dan nama binatang itu saja. Yang lain dipelajari di sekolah. Tetapi Doktor Jawi menghidangkan pembelajaran lengkap dalam sebuah buku. Tentunya anda akan teruja apabila memilikinya.

 

 

 Item 2:  DVD  Doktor Jawi

Bersama-sama buku Doktor Jawi kami bekalkan CD autorun yang menjadi penguat kepada buku tersebut. Kami mula melancarkan buku Doktor Jawi pada tahun 1999. Setelah bergerak dengan buku Doktor Jawi selama 4 tahun dalam bentuk bengkel dan ceramah maka kami mula mengeluarkan CD autorware sebagai pelengkap kepada buku tersebut. CD ini sesuai untuk semua golongan masyarakat.

 

 

Item 3:  Buku Panduan Penggunaan Doktor Jawi 

Manual book atau panduan kepenggunaan Doktor Jawi ialah kunci kepada kejayaan belajar jawi cara cepat kaedah Doktor Jawi dari awal hingga akhir untuk mengetahui jalan dan bentuk kaedah yang diajarkan. Tentu sekali anda akan mengambil sedikit masa untuk memahaminya. Tetapi dengan manual book Doktor Jawi anda akan dapat mengetahui cerita sebenar dalam masa hanya beberapa minitsahaja.

Hampir semua penghasilan yang besar mempunyai manual booknya yang tersendiri. Justeru itu ia mesti dimiliki oleh para ibubapa, guru sekolah, kelas fardhu ain dan semua mereka yang ingin mengetahui rahsia Doktor Jawi dalam masa yang singkat.

 

Item 5:  Formula Sambungan

Formula Sambungan Huruf Doktor Jawi adalah suatu formula sambungan huruf yang hebat. Mengapa tidak dengan menggunakan formula ini  dalam masa hanya beberapa minit saja anda  akan dapat menyambung huruf-huruf jawi yang merupakan antara proses yang paling rumit dalam sesi pembelajaran jawi kerana kebanyakan dari kita tidak dapat menulis jawi kerana tidak tahu huruf mana yang boleh disambung dan huruf mana yang tidak boleh disambung. 

 

Secara ringkasnya formula ini memberikan 2 perkara:
i. Kaedah menyambung antara dua huruf jawi
ii. Memberitahu huruf mana yang boleh disambung dan huruf mana yang tidak boleh disambung. 
Berapakah yanhg anda perlu bayar untuk mendapatkan produk yang hebat ini……Ya… anda boleh mendapatkannya
Pada harga yang amat istimewa………
Ya harga anda ialah:RM40Untuk mempecepatkan penghantaran kami hanya gunakan Pos Laju. Ya Set Doktor Jawi akan sampai ke pintu rumah anda dalam sampul pos ekspress “dijamin sampai esok” (Untuk bandar-bandar utama).
Jika berminat:
Sila bank in RM40 ke akaun
Maybank
Abdul Manan bin Ali
163019411125
kemudian whatsup paparan bank in ke 0199541846
Kami akan pos laju dengan segera.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*