Belajar Bahasa Arab Online

Sudahkah anda menguasai Bahasa Arab. Sudahkah anda menguasai Bahasa alQuran.
Sudahkah anda menguasai Bahasa Syurga.

Ya menjadi impian setiap seorang daripada kita yang meminati ilmu-ilmu agama untuk menguasai Bahasa Arab yang menjadi bahasa perantararaan penghuni syurga malah ia juga adalah bahasa al Quran. Dalam erti kata yang lain sesiapa yang menguasai alquran maka akan lebih mudah menguasai alQuran.

Ayuh sertai kami dalam pengemberaan mempelajari Bahasa Arab oleh tenaga pengajar yang mempunyai pengalaman 21 tahun dalam bidang ini.

Setelah membuat kajian selama beberapa tahun maka kami membuat kesimpulan bahawa kaedah terbaik untuk menguasai Bahasa Arab secara online ialah melalui rakaman video. Terdapat juga laman sesawang yang menjual ebook Bahasa Arab namun kami berpendapat bahawa ini tidak akan menyelesaikan masalah kerana pelanggan perlu belajar pula menggunakan buku dan perlu mencari guru.

Justeru itu kami dengan bangganya menyediakan satu laman sesawang yang  menggunakan rakaman video sebagai cara pengajaran dan pembelajaran.
Sungguh besar harapan kami agar kita semua dapat menggunakan hasil inovasi ini untuk meraih kejayaan dalam menguasai Bahasa Arab.

 

Apa yang anda akan dapat….

Ya setelah menjadi ahli dalam laman pembelajaran kami,  anda akan dibekalkan dengan username dan password untuk masuk ke laman download page atau laman pembelajaran Bahasa Arab. Di mana dalam laman ini anda akan dapat menyelongkar puluhan video pembelajaran bahasa Arab yang disusun mengikut tajuk yang tertentu.

Anda boleh pilih samada untuk belajar dari awal atau ingin menerjah di tengah-tengah tajuk yang anda rasakan anda perlu tahu buat masa itu.

 

Anda dan privasi anda….

Untuk menguasai bahasa Arab memerlukan kesungguhan tetapi halangan anda yang paling utama ialah sifat malu yang bersarang dalam diri anda. Anda malu kalau orang lain tahu di usia begini barulah anda ingin belajar. Di usia begini barulah anda nak bersungguh-sungguh.

 Nah belajarlah Bahasa Arab dengan kami kerana dengan menjadi ahli kelas Arab kami maka anda tidak perlu pergi ke kelas pada waktu petang atau malam.  Pada bila-bila masa saja anda boleh belajar Bahasa Arab dengan menggunakan Lap Top anda atau apa-apa peranti yang anda ada. Kenapa… kerana username dan password ada di tangan anda. Anda boleh masuk dan keluar dari kelas Bahasa Arab  pada bila-bila masa dan di mana-mana saja.
Malah anda tidak perlu bersusah payah membayar yuran yang semakin hari semakin mahal. Cukup dengan hanya sedikit bayaran  setahun dan anda boleh menggunakan perkhidmatan ini pada bila-bila masa saja. Malahan jika anda seorang eksekutif syarikat anda boleh masuk ke  kelas arab  pada waktu lunch atau makan tengahari. Anda akan merasai suatu ruang waktu yang selesa makan tengahari dari lunch box sambil menonton video pembelajaran arab.
Bagaimana untuk melanggan

Mudah saja. Dengan semua video yang terdapat dalam laman download page atau laman pembelajaran Bahasa Arab ini anda hanya perlu membuat bayaran amat rendah.

Semurah
RM50
sahaja

Ya dengan hanya bayaran sebanyak RM50 sahaja maka anda akan mendapat hak keahlian selama setahun. Cukup murah bukan.

Bagaimana caranya:

Untuk melanggan sila ikut langkah berikut:

  • Sila buat bayaran sebanyak RM50 ke mana-mana akaun yang disenaraikan di bawah
  • Sila hantarkan bukti pembayaran ke no 0199541846
  • Pihak kami akan membalas whatsup anda dengan menghantarkan username dan password ke laman download
  • Setelah menerima username dan password anda bolehlah melayari laman download dan mula mempelajari Bahasa Arab dengan lancar.  


Sila bank in jumlah RM50 ke akaun
Abdul Manan bin Ali

sebagaimana berikut:


Akaun Bank Islam No:
13017010058096

atau


Akaun Maybank  No:
163019411125

 

Contoh Video Pembelajaran

Sila saksikan video ini:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*