Bagi mereka yang sudah ada username dan password doktorjawi online
sila klik di bawah untuk ke kelas doktorjawi online
dan masukkan username dan password apabila diminta:Pilihan Kedua
Pakej Doktor Jawi Online
ternyata lebih berkesan
(Portal mempelajari jawi yang pertama seumpamanya di dunia)
Pilihan yang sentiasa terbaik...

Untuk melihat contoh video yang terdapat di laman
Doktor Jawi Online
sila klik video di bawah:

Sample video 1: Membentuk hurufSample video 2: Tips dan panduan
Sample video 3: Intro bab 2


Masa yang terbaik,
pelaburan yang bijak dan
kaedah yang berkesan untuk menguasai jawi.
Pilihlah untuk mempelajari jawi melalui
Doktor Jawi Online.


Bagi seluruh rakyat Malaysia yang lebih meninati pembelajaran jawi secara online
 Bagi penggemar Doktor Jawi yang berada di luar negara yang selama ini sentiasa menghubungi dan bertanyakan kaedah terbaik untuk berkongsi pembelajaran ini. 
  Bagi mereka yang ingin mendengar dari  Ustaz Abdul Manan sendiri selaku pengasas Doktor Jawi, penerangan tentang kaedah doktorjawi secara live.
 Bagi mereka yang sibuk dengan tugasan harian dan tidak berkesempatan menghadiri Seminar Doktor Jawi. 
 Penerangan oleh Doktor Jawi dalam lebih dari 31 video klip adalah bersamanaan dengan menghadiri seminar pembentangan Kaedah Doktor Jawi.  Oleh itu jangan lepaskan peluang yang amat berharga ini.Sesuai dengan perkembangan masa dan zaman maka Doktor Jawi menyediakan satu portal pembelajaran jawi yang dinamik dan terkini.

Pakej Online Doktor Jawi adalah suatu pakej memuatkan segala yang diperlukan untuk menguasai jawi melalui pembelajaran online.

Buat masa kini banyak permintaan yang kami terima dari orang-orang Islam di luar negara untuk mempelajari jawi menggunakan Set Lengkap Doktor Jawi. Untuk menghantar set tersebut ke Amerika misalnya adalah merupakan suatu pembaziran kerana harga pos adalah lebih mahal dari harga bahan.  Maka di sinilah kami rasakan perlu ada pakej online ini.

Sebenarnya jika dilihat pakej ini akan lebih berkesan kerana ianya memuatkan sejumlah 31 rakaman klip video oleh Ustaz Abdul Manan Ali sendiri selaku pengasas Doktor Jawi. Ianya sudah lebih dari mencukupi untuk seseorang itu menguasasi kaedah tersebut.

Kami melihat bahawa ia adalah satu pakej yang mesti dimiliki oleh para ibubapa, guru-guru, para pelajar dan orang perseorangan yang meminati kaedah pengajaran terus atau berguru iaitu "musyafahah"

Kelebihan.........Setengah-setengah laman download yang kami beli dan perhatikan kami dapati bahawa mereka meletakkan beberapa keadaan seperti:

1. Sila download dalam masa 48 jam selepas itu nombor login anda akan dihapuskan.
2.  Anda perlu download bonus yang diberikan kerana ianya adalah untuk masa yang terhad sahaja.

Perkara ini menyebab pembeli berada di dalam keadaan yang serba-salah. Maka justeru itu kami cuba menyediakan suatu keselesaan kepada pembeli. Untuk itu kami berusaha supaya:
1. Pembeli berhak diberikan masa sepenuhnya tanpa had dan batasan.
2. Bonus yang diberikan tidak boleh ditarik balik
3. Bahkan laman Doktor Jawi ini akan sentiasa di update dengan berbagai-bagai bahan-bahan yang baru yang lebih menarik.

Ini bermakna sekali anda membuat bayaran maka login name dan pasword menjadi milik anda dan anda boleh menggunakan login name tersebut untuk masuk ke login area tanpa had masa dan boleh mempelajari jawi pada bila-bila masa saja.

alhamdulillah........

Bayangkan yuran kelas jawi mencecah ratusan ringgit tetapi anda belum  pasti akan dapat menguasai jawi dalam masa 6 bulan.
Tetapi dengan hanya sedikit bayaran.......anda akan bakal memiliki laman member area Doktor Jawi yang...
 cukup eksklusif.

Kandungan Doktor Jawi Online


Pakej Online Doktor Jawi

mengandungi:Buku Doktor Jawi dalam bentuk fail pdf yang sudah diulang cetak sebanyak 8 kali

31 video klip pengajaran lengkap kaedah doktorjawi. Klip-klip ini menyamai apa yang disampai dalam siri ceramah dan bengkel di seluruh Malaysia. Ianya amat sesuai untuk pelajar rendah, menengah dan apatah lagi orang dewasa. Sungguh senang dan pantas.  Klip-klip ini dibahagikan kepada 3 bahagian berdasarkan bab-bab. Anda akan dipandu sendiri oleh Doktor Jawi dan sudah tentu hasilnya amat memberansangkan.

1. Manual Penggunaan Kaedah Doktor Jawi dalam bentuk fail PDF. Ianya amat sesuai untuk guru, ibubapa serta pengendali kelas atau sesiapa sahaja yang ingin mengetahui rahsia pengajaran dan pembelajaran doktorjawi dengan lebih cepat.  

2. Dua klip video mengenai skima jawi dalam peperiksaan PMR dan SPM yang amat berguna kepada semua khususnya pelajar PMR dan SPM. 

3. Formula sambungan huruf jawi. Untuk menyambung huruf jawi dengan cepat dan berkesan dan

4. Kami bakal memuatkan fail-fail authorware dan flash bagi membantu memudahkan pemahaman.Semua bakal menjadi milik anda setelah menjadi
ahli Portal Doktor Jawi Online

  Terdapat 31 video klip seperti ini dan akan ditambah dari  masa ke semasa. Kami juga akan menambah latihan-latihan dalam bentuk word atau pdf yang di boleh didownload oleh hanya "download page member"


 Anda akan amat berpuas hati setelah memilikinya. 
KOS PAKEJ
Berapakah kos pelaburan untuk menjadi member area
untuk laman Doktor Jawi ini.

Harga bagi mempelajari jawi secara online ini adalah tidak ternilai keraan pandai jawi akan membukakan anda kepada dunia ilmu yang tiadak had sempadannya.

akan tetapi untuk tempoh masa promosi yang terhad ini kami akan memberikan harga tawaran yang amat teristimewa kepada tuan-puan.

Jadilah ahli untuk laman member area Doktor Jawi dan dapatkan login name dan pasword anda hari ini.


Ya nikmati peluang mempelajari jawi secara online dengan harga serendah....................

RM50.00 sahaja
Ya ...tawaran ini adalah untuk waktu yang terhad sahaja.
Dengan bayaran hanya RM50 anda akan diberikan hak memasuki laman download Doktor Jawi.
Keahlian tidak perlu diperbaharui.....

Memang berbaloi........

Tempahlah sekarang dan nikmat satu suasana baru belajar jawi tanpa gangguan dari sesiapa.
Atau anda boleh mengajak "the whole family" belajar bersama.............
Langganlah sekarang dan anda boleh mula belajar jawi di ruang tamu, di bilik tidur dan di mana-mana sahaja. Bahkan anda yang menentukan bila mahu berhenti dan anda boleh mengulanginya sekali lagi dengan bebasnya.

Klik Di bawah Untuk Order

Pakej Online Doktor Jawi


Pembayaran boleh dibuat melalui May Bank, Bank Islam secara manual di ATM atau secara online di internet. Selepas bayaran sila isi borang pengesahan di halaman pembayaran online atau emailkan bukti pembayaran jika anda membuat bayaran secara manual di ATM. Login name dan pasword akan di hantar melalui email. Pembayaran melalui kad kredit boleh dibuat melalui Paypal. Kepada pengguna luar negara boleh membuat bayaran melalui Paypal.

Seruan untuk orang kite yang berada di luar sana. Samada di Amerika atau Eropah. Di Asia Barat atau Asia Pasifik. Inilah peluang yang dinanti-nantikan selama ini.

Jangan lepaskan peluang ini untuk menguasai jawi.

"Save our generation"

"Save our heritage"
"Together we build the brighter Islam"